Monday, January 25, 2010

Family Day KKKUC berjaya


Alhamdulillah, buat julung-julung kalinya, staf KKKUC berjaya melaksanakan Hari Keluarga 2010 di Santubong Resort, Kuching. Tahniah atas kegigihan dan kerja keras AJK Tertinggi Kelba Staf yang merancang dan melaksanakan program Hari Keluarga ini dengan jayanya.

Kanak-kanak adalah antara mereka yang paling teruja dan gembira. Boleh dikatakan hampir semua suami-isteri dan anak-anak staf dan keluarga menyertai aktiviti di Pantai Santubong dan juga Pertandingan Mewarna dan Karaoke semasa Majlis Makan Malam di Dewan Mutiara.

Acara paling 'happening' malam itu ialah acara Pertandingan Karaoke.

Kanak-kanak dan ibu bapa serta smeua staf turut berenang di Kolam Renang Santubong Resort pada hari Sabtu. Anak kecil saya Syabil yang berusia 6 bulan turut saya berikan pengalaman baru berenang sambil dipegang saya. Mereka semua nampak teruja.

'Irfan dan Adib saya suruh ikut bertanding Mewarna. Bagi kategori bawah 6 tahun, Irfan dan Adib dapat no. 2 dan no. 3.

Semoga semua kita terus bergembira dan berbahagia punya keluarga yang ceria dan 'sporting'. Dan moga di kalangan staf dan keluarga hubungan akan terus baik dan silaturrahim makin berpanjangan dengan program seperti ini akan dapat dijalankan lagi pada masa akan datang.

Armiza Nila
Jalan Sultan Tengah
25 Januari 2010

No comments: